...vlastní cestou

Prvotní informace

18.05.2011 08:31

Tak Nedočkavci! Můžete si připravit mapu a buzolu! Tady jsou cílová místa jednotlivých etap: Paseky, Vimperk, Strakonice, Vysoký Chlumec a Pacov. Místa noclehů se samozřejmě mohou ještě mírně změnit (Viz loňské ubytování v Rybníce. Jenom předpokládám, že cyklisté by o změně byli tentokrát informováni s větším předstihem!).

Po víkendové debatě to vypadá, že letos jet chtějí a bez větších limitů mohou Jara, Olda a moje maličkost. Svoje drobná omezení (pracovní nikoliv mentální) jistě vyřeší Boby. Jelikož jsem optimista, věřím, že se zúčastní ještě alespoň jeden cyklista ze zbylé skupiny (Milan, Jirka, Kryštof) nebo dokonce někdo z dalších borců, kteří s námi jezdili, a kterým není spojení kola a piva proti mysli, či snad dokonce někdo nový?! Z uvedených důvodů zatím objednávám vždy pět noclehů (s rezervou pro šest osob).

V každém případě, jestli se rozhoupe někdo další z výše 100% nepotvrzených, ať se jakýmkoliv způsobem ozve (i třeba jen příspěvkem v diskusi zde)!

>J<

 

1.ETAPA

Rozjezdová. Neděle 31.7.2011 Jeden pivovar, 22 km.

Teoreticky v 12:26 výstup z rychlíku Rožmberk v Číčenicích a hups na kola. Loni Milan toužil po návštěvě Vodňan a ochutnání místní "rybičky", nevyšlo to, takže snad letos! Následuje obrat cyklistů a pozřených šupinatců (téměř) severním směrem -> Protivín. Bůhví, co tu to K-Brewery vlastně vaří www.kbrewery.cz/o-nas/ nebo www.pivo-platan.cz/ , ale navrhoval bych něco místního, původně protivínského! A pak už dobře známý pětikilometrový výjezd na Paseky.

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

"Na Kaťáku" Školní 12 Troubsko 49°10'11.77"N 16°30'24.61"E 270 m n.m.